DARÜŞŞAFAKA Okulları ile  “Eco-Schoolyards II” Başlığı Altında Ortak Yürütülen Atölye ve Tasarım Süreci Tamamlandı!

DARÜŞŞAFAKA Okulları ile “Eco-Schoolyards II” Başlığı Altında Ortak Yürütülen Atölye ve Tasarım Süreci Tamamlandı!

Yrd.Doç.Dr. Ebru Erbaş Gürler, Dr. Meliz Akyol Alay ve Ar.Gör. Emine Çoban Şahin tarafından yürütülen Landscape Design 1 ve 2 stüdyoları kapsamında bu yarıyıl, köklü bir geçmişe sahip Darüşşafaka Okulları,eco-schoolyards” başlığı altında çalışıldı. Katılımcı tasarım metodu izlenerek yürütülen ve süreç boyunca Darüşşafaka öğrencileri ile de atölye çalışmaları gerçekleştirilen stüdyonun son jürisi, 26 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirildi. Sektörden ve akademiden pek çok jüri üyesinin katıldığı jürinin sergisi, Darüşşafaka öğrencilerinin ve öğretmenlerinin de iştiraki ile stüdyo 214 koridorunda açılmıştır.