In the  fall semester of the 19’-20’ academic year, Thursday seminars are coming back  with the theme of “Young Generation Landscape Architects“. 19’-20’ Akademik yılı Güz döneminde Perşembe seminerleri “Genç Nesil Peyzaj Mimarları “ teması ile geri dönüyor.  Peyzaj tasarımının, teorisinin ve pratiklerinin en güncel başlıkları ile ele alınacağı, birçok değerli katılımcının deneyim ve fikirlerini paylaşacağı etkileşimli bir ortam sunuyor.

ANNOUNCEMENT !

[ITU] Thursday Seminar series start again!

These series offers and interactive environment which specializes on landscape architecture by the contribution of many speakers, the most up-to-date headlines about design, theory and practice of the landscape will be handled.

Starting from next week, Thursdays will be held between 12: 30-13: 30 in ITU Faculty of Architecture Taşkışla Campus, Conference Hall 109.

The first seminar of the series, which will be held in next week (24th October),  begin with the “Parametric Design in Landscape Practice” by Landscape Architect Eren Öztürk.

The seminars are open to everyone interested. Detailed program is given below.

Programme //

•24.10.19- Eren Öztürk [Peyzaj Pratiğinde Parametrik Tasarım ]

•31.10.19 -Ömür Sözer [ Landscape Architecture in Germany / Landschaftsarchitekt/in gesucht!]

•21.11.19-Enise Burcu Derinboğaz [ Narative Driven Ecologies]

•28.11.19-Seda Kurt Şengün [About Landscape Architecture]

•12.12.19-Eda Ekim [10 years in practice]

•19.12.19-Hande Kalender [The reading of Ownmast Landscape ]

—————————————————————————

DUYURU  ‼️

[ İTÜ PEM ] Perşembe Seminerleri dizisi tekrar başlıyor!

••19’-20’ Akademik yılı Güz döneminde Perşembe seminerleri “Genç Nesil Peyzaj Mimarları “ teması ile geri dönüyor.  Peyzaj tasarımının, teorisinin ve pratiklerinin en güncel başlıkları ile ele alınacağı, birçok değerli katılımcının deneyim ve fikirlerini paylaşacağı etkileşimli bir ortam sunuyor.

Gelecek haftadan itibaren belirli haftalarda Perşembe’leri saat 12:30-13:30 arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Kampüsü 109 No’lu konferans salonunda yapılacaktır. Detaylı program aşağıda yer almaktadır.

Dizinin ilk semineri Peyzaj Mimarı Eren Öztürk’ün “Peyzaj Pratiğinde Parametrik Tasarım” adlı semineri ile başlayacaktır. Seminerler ilgilenen herkesin katılımına açıktır.

Program //

•24.10.19- Eren Öztürk [Peyzaj Pratiğinde Parametrik Tasarım ]

•31.10.19 -Ömür Sözer [ Almanya’da Peyzaj Mimarlığı/ Landschaftsarchitekt/in gesucht! ]

•21.11.19-Enise Burcu Derinboğaz [Hikaye Odaklı Ekolojiler]